דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך יולי 31, 2015

עוגת גבינה קרה קרם לוטוס

לתבנית בקוטר 24 ס"מ

לבסיס

250 גרם עוגיות לוטוס

100 גרם חמאה מומסת

למלית

250 גרם גבינה לבנה 5%

225 גרם גבינת נפוליאון 16%

1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גר')

1/2 כוס סוכר (חד פעמית שתייה חמה)

2 מיכלי שמנת מתוקה 38%

100 גרם שוקולד לבן

1/4 כוס חלב

25 גרם חמאה

לציפוי

1 כוס ממרח לוטוס

אופן ההכנה

טוחנים את העוגיות לפירורים, מערבבים עם החמאה המומסת.

משטחים ומהדקים את הפירורים בתבנית ומכניסים למקפיא עד הכנת המלית.

ממסים את השוקולד הלבן, חמאה וחלב מערבבים ומצננים מעט3

מערבבים גבינות ואינסטנט וניל בקערה נפרדת ומוסיפים את תערובת השוקולד הלבן טורפים במטרפה.

מקציפים שמנת מתוקה וסוכר עד לקבלת קצפת יציבה ומקפלים לתערובת הגבינות

מוציאים את התבנית מהמקפיא ויוצקים את הקרם גבינה מעל לבסיס מחזירים למקרר ל-4 שעות להתייצבות

ממסים ממרח לוטוס במיקרוגל ויוצקים על העוגה מחזירים למקרר לשעה לפחות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody