דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך ספטמבר 1, 2015

עוגת שוקולד פררו רושה

אלמוג חוגג יום הולדת ב-10.11  עם כל החברים הקרובים ...הכנתי עוגת "קרמבו" ומעט חטיפים וחשבתי שסיימנו!!!! אלמוג חשב אחרת... "אימא צריכים להכין עוגה כי כל האחים מגיעים ביום שישי. את רוצה שאני אבחר או שאת תחליטי?" רגע...לא הכנתי? אהה טוב נו...בכל שנה אני נותנת לו את האפשרות לבחור את העוגה...והוא כמובן לוקח את ההצעה ברצינות הוא בחר..( יש לו טעם ) מהספר "100 העוגות הטובות ביותר של על השולחן"    "עוגת שוקולד-פררו רושה" .
מצרכים תבנית מס' 26 לבסיס פאדג': 120 גרם שוקולד מריר עם 60% או 70% מוצקי קקאו, שבור לקוביות 75 גרם חמאה 2 ביצים גדולות + 1 חלמון מביצה גדולה 1/2 1 כפיות תמצית וניל אמיתית                                                                                        1/2 כוס + 2 כפות סוכר 1/8 כפית מלח דק 3 כפות קמח לבן 60 גרם שוקולד מריר, שבור לחתיכות בגודל נגיסה לשכבת נוגט: 150 גרם שוקולד חלב קצוץ גס 150 גרם אבקת נוגט +1/4 כוס שמן(מחית נוגט) 100 גרם ברנפלקס קרנצ'יים לא ממותקים כתושים לפירורים גסים למוס שוקולד: 300 גרם שוקולד מריר 60% קצוץ גס 1 כף לי…
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody