דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך נובמבר 10, 2015

שמרים פרג ושקדים

עוגות שמרים זה אהבה!!!מלית פרג זאת אהבה ענקית!!להצלחת עוגות פרג חשוב לקנות פרג טרי טחון במקום,אל תתפתו לקנות ברשתות השיווק הטעם מר ומעופש!!!הכנתי עם ממרח שוקולד פסק זמן טעים במיוחד ומלית אקסטרה פרג ושקדים!!!



מצרכים ל-2 רולדות בתבניות אינגליש קייק (חד פעמיות)+ רולדה בתבנית בגודל 26

לבצק
600 גרם קמח רגיל
1 כף שמרים יבשים
1/4 כוס סוכר (50 גרם)
1 כוס חלב פושר (200 מ"ל)
2 חלמונים בגודל L
150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
1/2 כפית מלח

1 ביצה טרופה להברשה


אופן ההכנה
במיקסר עם וו לישה מניחים קמח ושמרים עם הסוכר ומערבבים מעט. מוסיפים את החלב
והחלמונים, לשים עד ליצירת בצק.
מוסיפים בהדרגה את קוביות החמאה ולבסוף את המלח. לשים עד שכל החמאה נטמעה בבצק.
עוטפים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומתפיחים כשעה וחצי או עד להכפלת הנפח.
מורידים מהנפח ומחלקים את הבצק ל-3. מרדדים כל חלק למלבן דק  בגודל 30X50 ס"מ. מורחים מלית שוקולד ומפזרים אגוזים,מגלגלים לרולדה, חותכים באמצע לקבלת 2 רצועות ארוכות, ומפתלים אותן לבורג. מניחים בתבנית אינגליש קייק וחוזרים על הפעולה עם יתרת הבצק והמלית. 
לרולדת שושנים-מרדדים את הבצק הנותר ל…
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody