רשומות

מציג פוסטים מתאריך דצמבר 14, 2015

פבלובה פירות אדומים בזילוף קרם טחינה

תמונה
חברת "אחוה" מגישה מתכון חגיגי עם טחינה אחוה:
פבלובה פירות אדומים בזילוף קרם טחינה
חברת "אחוה", יצרנית הטחינה, חלוה ודברי מאפה, מגישה מתכון לקינוח מרשים וטעים, עם טוויסט מעניין של קרם טחינה. השילוב של הטחינה וקרם הקוקוס יוצר טעם מושלם. מומלץ לשלב עם קינוחים נוספים ולהגיש בארוחות חג וכשבא להתפנק במשהו מתוק אישי ומשפחתי. 






מצרכים (ל- 10 סועדים): לפבלובה 4 חלבונים 1 ו- 1/4 כוס סוכר (250 גרם) גרידה מלימון אחד למילוי 250 גרם פירות אדומים קפואים (פטל, תותים, דובדבנים, חמוציות) 1/4 כוס סוכר 1/2 כוס יין אדום
לקרם טחינה 1/2 מיכל טחינה גולמית "אחוה" 1 מיכל חלב קוקוס/קרם קוקוס (400 מי''ל) 1 כף סילאן
אופן ההכנה: הכנת קרם הטחינה:בקערה קטנה או במעבד מזון מערבבים היטב את הטחינה, הסילאן וקרם הקוקוס עד לקבלת מרקם אחיד. מעבירים למקרר ומוציאים כחצי שעה לפני ההגשה. הכנת המילוי: לתוך סיר קטן מכניסים את הפירות, הסוכר והיין ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל על אש נמוכה כ- 10 דקות, מסירים מהאש ומצננים. 
הכנת הפבלובה: מקציפים את החלבונים בקערת מיקסר במהירות גבוהה עד לקבלת קצף יציב, מוסיפים חצי מכמ…