דלג לתוכן הראשי

עוגיות בוטנים


אנחנו ממש אבל ממש אוהבים עוגיות בוטנים פושטיות שנמכרים בפסח,המרכיב המרכזי הוא כמות הסוכר המוגזמת וזאת הסיבה שהחלטתי להכין את העוגיות האלה.. הן הרבה יותר טעימות!!



מצרכים ל-50 עוגיות
2 כוסות בוטנים קלויים וטחונים היטב(ללא מלח)
1 כוס קמח מצה
1/2 כוס סוכר חום
1/2 כוס סוכר לבן
2 ביצים
3 כפות סילאן
200 גר' חמאה בטמפרטורת החדר
1 כף קליפת תפוז מגוררת
1 כפית תמצית וניל
3 כפות מים
1/4 כפית מלח


אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180

מעבירים בוטנים לתנור שחומם מראש,קולים כ-10 דקות מערבבים כל הזמן.
טוחנים את הבוטנים דק,מערבבים ולשים את כל החומרים בקערת המיקסר עם וו גיטרה עד למרקם אחיד.
מעבירים לשקית זילוף, חותכים את הפייה ומזלפים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים בתנור כ-25 דקות עד להזהבה קלה.

תגובות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody