דלג לתוכן הראשי

עוגת ביסקוויטים קרם קפה ושוקולד לבן

לא בכדי יש לי בבלוג המון עוגות ביסקוויטים. כשלא מתחשק לי,וקשה לי,וממש הצטברו פרודוקטים במזווה אז מכינים עוגת ביסקוויטים. ואם זה לא מספיק אז במסע הקניות הקבוע מצאתי אינסטנט בטעמים חדשים,קפה,שוקולד לבן, ומה מתאים יותר להכנת עוגת ביסקוויטים? עוגה לעצלנים כבר אמרנו?10 דקות!!תכינו כפיות!!!!
לא בכדי יש לי המון מתכוני עוגות ביסקוויטים. כשלא מתחשק לי,וקשה לי,וממש הצטברו פרודוקטים במזווה אז מכינים עוגת ביסקוויטים. ואם זה לא מספיק אז במסע הקניות הקבוע מצאתי אינסטנט בטעמים חדשים,קפה,שוקולד לבן, ומה מתאים יותר להכנת עוגת ביסקוויטים? עוגה לעצלנים כבר אמרנו?10 דקות מוכן....תכינו כפיות!!!!


מצרכים תבנית חד פעמית בינונית
500 גר' ביסקוויטים פתי בר(עבים)
1/2 קופסה(40 גרם) אינסטנט בטעם קפה
1/2 קופסה (40 גרם) אינסטנט שוקולד לבן (הוספתי מעט פצפוצי שוקולד)
2 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (חד פעמי לשתייה קרה)
50 גר' שוקולד לבן
50 גר' שוקולד מריר
1 כוס אספרסו/נס קפה בלי חלב
2 כפות שמן קנולה

אופן ההכנה
מניחים ביסקוויטים בשכבה הראשונה,מרטיבים במעט אספרסו בכפית.
מכינים קרם בטעם שוקולד לבן-
מקציפים אינסטנט שוקולד לבן, שמנת מתוקה, חצי כוס חלב לקצפת יציבה.
מכינים קרם בטעם קפה-מקציפים אינסטנט קפה, שמנת מתוקה, חצי כוס חלב לקצפת יציבה.
מורחים לסירוגין שכבה אחת קרם שוקולד לבן ושכבה שנייה קרם שוקולד קפה, מסיימים עם הקרם שמנת ושוקולד לבן.
ממסים בנפרד שוקולד לבן וכף שמן עד לתערובת חלקה.
ממסים שוקולד מריר וכף שמן מזלפים את שניהם מעל (כמו בתמונה).