דלג לתוכן הראשי

עוגת קפה ואגוזים



מתכון מהיר לעוגה בחושה וטעימה הקפה כבר בפנים!!



מצרכים לתבנית מס' 24
4 ביצים
1 כוס סוכר חום
2 כפיות תמצית וניל
200 גר' חמאה מומסת
1 מיכל שמנת חמוצה
2 מנות אספרסו חזק/2 כפות נס קפה מגורען עם רבע כוס מים חמים
1/4 כוס ברנדי/ליקר קפה
1/2 כוס אגוזים טחונים
2 כוסות קמח תופח


אופן ההכנה
בקערת המיקסר מניחים יחד את הביצים והסוכר ומקציפים עד להכפלת הנפח.
מוסיפים את הקפה,ברנדי ,שמנת חמוצה,וחמאה מומסת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הקמח והאגוזים בתנועות קיפול ,מערבבים מעט עד לאיחוד התערובת.
משמנים תבנית עם מעט חמאה,יוצקים לתבנית מס'24 ואופים כ-50 דקות.
מקשטים עם שבלונה ואבקת סוכר/גנאש שוקולד (100 גר' שוקולד מריר+125 מ"ל שמנת מתוקה)