דלג לתוכן הראשי

בורקס מצה וגבינה בולגרית


מצרכים
6 מצות
200 גר` גבינה בולגרית
10 יח` עירית
פלפל שחור גרוס
1 ביצה
מעט שומשום

אופן ההכנה
טובלים את המצות במים כשתי דקות ומוציאים.
מניחים על מגבת מטבח סופגים את הנוזלים(משאירים על המגבת).
מערבבים את הגבינה,עירית קצוצה, ופלפל שחור.
מניחים כף מהתערובת מקפלים את המצות פנימה ומסובבים עם המגבת("סוחטים").
מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום מעל.
מעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כחצי שעה.