דלג לתוכן הראשי

פולים בלימון ושאטה



 מצרכים ל-4 מנות
500 גרם פולים קפואים
3 פלפל שאטה יבש
4 שיני שום קלופים וחתוכים לפרוסות
1 כף אריסה פיקנטית
1 כף לימון כבוש
1 כפית מלח 
1/2 כפית פלפל גרוס
1/4 כוס שמן קנולה (אפר שמן זית)
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית כמון
1/2 כפית פלפל לבן
1 לימון פרוס עם הקליפה
1 גמבה קטנה פרוסה לרצועות
צרור כוסברה

אופן ההכנה
בסיר רחב מחממים שמן ומוסיפים שום,ותבלינים מערבבים כ-2 דקות. 
מוסיפים רבע כוס מים,פלפל שאטה,לימון כבוש,וגמבה ומערבים,ומבשלים כ-5 דקות. 
מוסיפים את הפולים וכוס מים ומבשלים עד ספיגת הנוזלים,אם יש צורך מתקנים תיבול,מוסיפים פרוסות לימון וכוסברה וממשיכים לנשל עוד 10 דקות.

תגובות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

המתכונים שהכי אהבתם

רוזלך - מאפה שמרים ממולא במבחר מליות של לנדוור

עוגת מספרים בצק שקדים פריך

שושנים ורדרדות עם פטנט

מעמולים בריבוע

מגולגלות ב-3 מצרכים