דלג לתוכן הראשי

עוגיות מלוחות ללא סוכר


           


מצרכים ל-60 יחידות
400 גרם קמח
100 גר' חמאה/מחמאה רכה
1/2 כוס שמן קנולה
1/2 כוס מים קרים
2 כפיות מלח
2 ביצים בגודל L
1 שקית אבקת אפיה


150 גרם גרעיני דלעת ,חמנייה,שומשום

להברשה
1 ביצה



אופן ההכנה
מחממים תנור ל-190 מעלות
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את כל החומרים,עד לקבלת בצק רך ונעים.
מחלקים את הבצק לשניים (אין צורך לקמח)ומרדדים לעובי חצי ס"מ קורצים עיגולים עם חותכן או כוס,מניחים בתבנית עם נייר אפייה, מברישים בביצה, מערבבים את הגרעינים עם השומשום ומפזרים מעל.
אופים כ-15 דקות או עד שמזהיב.

תגובות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

המתכונים שהכי אהבתם

רוזלך - מאפה שמרים ממולא במבחר מליות של לנדוור

עוגת מספרים בצק שקדים פריך

שושנים ורדרדות עם פטנט

מעמולים בריבוע

מגולגלות ב-3 מצרכים