רשומות

מציג פוסטים מתאריך פברואר 5, 2016

עוגת גבינה מוס תותים ומרנג

תמונה
עוגות גבינה זה הכי טעים ושילוב עם תותים זה ממש טעים!!! בעונת התותים אני מכינה ריבות מסננת מעט רוטב ושומרת לי  בצד (במקפיא) לשימוש עם עוגות בחושות ומוסים.


תבנית מס' 26 20 מנות לבסיס 2 ביצים 1/4 כוס סוכר 1/4 כוס שמן 1/2 כוס קמח אופן ההכנה מקציפים ביצים וסוכר עד להכפלת הנפח מוסיפים שמן מערבבים עד לאיחוד החומרים מנפים את הקמח ומוסיפים מערבבים עוד עד לגיבוש מעבירים לאפייה ב-180 מעלות כ-20 דקות מצננים מצרכים :לעוגת גבינה 6 ביצים  מופרדות 3/4 כוס סוכר 750 גרם גבינה לבנה 5% - לשים בתוך מסננת חצי שעה שתגיר נוזלים 3 מיכלים שמנת חמוצה 9% להניח גם במסננת להגיר נוזלים 4 כפות שטוחות קורנפלור 2 שקיות סוכר וניל אופן הכנה: לחמם תנור ל-180 מעלות, למלא 3/4 תבנית של התנור במים, להכניס לתנור. להקציף חלבונים עם חצי כוס מהסוכר לקצף יציב, להניח בצד לטרוף את החלמונים עם הגבינה, שמנת חמוצה, סוכר ווניל, שארית הסוכר והקורנפלור עד שנוצרת בלילה אחידה לקפל את הקצף בעדינות לתוך בלילת הגבינה, לערבב היטב עד שכל התערובת אחידה וללא גושים להעביר את הבלילה לתבנית מעל לבסיס , להניח בזהירות את התבנית בתוך תבנית המים שבתנור ולאפות חצי שעה. לאחר חצי ש…