דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך פברואר 12, 2016

עוגת ביסקוויטים קרם קפה ושוקולד לבן

לא בכדי יש לי בבלוג המון עוגות ביסקוויטים. כשלא מתחשק לי,וקשה לי,וממש הצטברו פרודוקטים במזווה אז מכינים עוגת ביסקוויטים. ואם זה לא מספיק אז במסע הקניות הקבוע מצאתי אינסטנט בטעמים חדשים,קפה,שוקולד לבן, ומה מתאים יותר להכנת עוגת ביסקוויטים? עוגה לעצלנים כבר אמרנו?10 דקות!!תכינו כפיות!!!! לא בכדי יש לי המון מתכוני עוגות ביסקוויטים. כשלא מתחשק לי,וקשה לי,וממש הצטברו פרודוקטים במזווה אז מכינים עוגת ביסקוויטים. ואם זה לא מספיק אז במסע הקניות הקבוע מצאתי אינסטנט בטעמים חדשים,קפה,שוקולד לבן, ומה מתאים יותר להכנת עוגת ביסקוויטים? עוגה לעצלנים כבר אמרנו?10 דקות מוכן....תכינו כפיות!!!!

מצרכים תבנית חד פעמית בינונית
500 גר' ביסקוויטים פתי בר(עבים)
1/2 קופסה(40 גרם) אינסטנט בטעם קפה
1/2 קופסה (40 גרם) אינסטנט שוקולד לבן (הוספתי מעט פצפוצי שוקולד)
2 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (חד פעמי לשתייה קרה)
50 גר' שוקולד לבן
50 גר' שוקולד מריר
1 כוס אספרסו/נס קפה בלי חלב
2 כפות שמן קנולה

אופן ההכנה
מניחים ביסקוויטים בשכבה הראשונה,מרטיבים במעט אספרסו בכפית.
מכינים קרם בטעם שוקולד לבן-מקציפים אינסטנט שוקולד לבן, שמ…
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody