דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך פברואר 21, 2016

חומוס אסלי עם פטריות וצנוברים

כשאלמוג החל השנה את לימודיו בבראודה (הנדסת תוכנה)נכנסתי לכוננות מטבח הכנתי תוכנית עבודה מה הוא אוכל כל יום ובכל שעות היום!!!חשבתי קודם כל מה להכין שאפשר יהיה להקפיא ועדיין יהיה טעים בדיוק כמו שאלמוג אוהב? אבל....מחשבות לחוד ומציאות לחוד שבועיים אחרי ....אלמוג מרוצה ובכל יום מכין מטעמים ותוספות ליד המנות העיקריות ...שולח לי תמונות ואני מתפעלת ומרוצה כאחד...הבחור אוהב לבשל!!!אנין טעם ברמות אחרות ולא מתפשר למרות שהתנאים במגורי הסטודנטים לא משהו ....להכנת תבשילים מיוחדים ומסובכים בשבוע שעבר כשקיבלתי את התמונה בצ'ט הייתי בשוק!!!!הילד הכין ממרח חומוס לא תוספת לממרח המוכן ....חומוס אמיתי אסלי אתם מבינים???קנה חומוס גרגרים ,השרה יום לפני,טחן,תיבל,טיגן בצל ופטריות מה אני יגיד לכם? נחת החבר שלו לחדר מרוצה ואני מקבלת רשימת קניות בכל שבוע תראו בעצמכם!!!!


ממרח חומוס אסלי
500 גר' חומוס (מיה) מושרה לילה לפני
1 כוס טחינה גולמית מאיכות טובה
מיץ סחוט מ-1 לימון קטנים
3 שיני שום
1/4 כפית כמון
מלח

לתוספות
1 בצל סגול חתוך לקוביות
1 קופסה פטריות שמפיניון חתוכים לפרוסות 1 כפית סוכר דמררה
חופן צנוברים
אריסה
מלח