דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך מרץ 3, 2016

סלט מוסקה בשר בקר וצנוברים

מצרכים ל-4 מנות 4 חצילים בינוניים מזן בלאדי 300 גר' בשר בקר טחון 300 גר ' עגבניות שרי 50 ר' צנוברים קלויים 50 גר' פסטוק קלויים 1 בצל בינוני קצוץ דק 3 שיני שום קצוצים מלח ,פלפל שחור גרוס 1 כפית פפריקה מתוקה 1/4 כפית כורכום 1/2 כפית ראס אל-חנות 1 כפית פפריקה חריפה שמן זית עירית אופן ההכנה מניחים בתבנית עם נייר אפייה עגבניות שרי,מתבלים בשמן זית מלח פלפל ואופים כ-20 דקות

מעבירים למעבד מזון טוחנים ןמתקנים תיבול

במחבת רחבה מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה מוסיפים מלח ושום מערבבים,עוד מוסיפים

בשר טחון ומועכים מעט עם מזלג ומערבבים,מבשלים תוך ערבוב עד לקבלת צבע אפור מתבלים בפפריקה,

כורכום,ראס אל חנות,מלח ,פלפל מוסיפים צנוברים ופיסטוק מבשלים עוד שתי דקות ומערבבים.

קולים את החצילים על הגז /סיר חשמלי לפי מספר הסועדים

הרכבת המנה

קולפים את החצילים חוצים את החציל וממלאים בבשר סוגרים על הבשר ,שמים רוטב עגבניות שרי,

מזלפים שמן זית מעל ועירית, ומגישים

בתיאבון :)

להצטרפות לדף הפייסבוק שלי לחצו כאן

עוגת יוגורט בחושה

עוגת יוגורט בחושה טעימה וקלה להכנה לקפה בלי להפריד ביצים שתי קערות יבשים ורטובים אפשר גם בלי מיקסר

מצרכים לתבנית אינגליש קייק 2 ביצים (L) 1/2 כוס שמן קנולה(חד פעמית) 1 כוס סוכר(חד פעמית) 1 גביע יוגורט 3% 1 כוס קמח תופח(חד פעמית) 1/2 כפית קינמון 1 כוס אגוזים קצוצים(חד פעמית) אופן ההכנה מחממים תנור ל-170 מעלות מקציפים ביצים,סוכר,ויוגורט עד לקבלת תערובת תפוחה מעט. מוסיפים שמן תוך כדי הקצפה. בקערה מערבבים קמח,קינמון,ואגוזים ומוסיפים לתערובת עד לקבלת תערובת אחידה מעבירים לתבנית משומנת ואופים כ-40 דק' מצננים ומפזרים אבקת סוכר.