דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך מרץ 26, 2016

משולשי בצק שמרים במילוי מנגולד ומוצרלה

מצרכים ל-24 משולשים 1/2  קילו' קמח רגיל 1 כף שמרים יבשים 2 כפות סוכר 1 כפית מלח 1/4 כוס שמן (כוס חד פעמית שתייה קרה) 2 כוסות מים פושרים  (חד פעמית לשתייה קרה) 
מלית 2 חבילות עלי מנגולד קצוץ דק עם הגבעולים 1 בצל קצוץ דק 1 כפית פפריקה מתוקה 1/4 כפית צ'ילי חריף 1כפית מלח 1 כפית פלפל שחור רוס 1/4 כפית כמון 1/2 לימון סחוט מוצרלה של גד בסגנון איטלקי חתוכה לקוביות



אופן ההכנה במערבל עם וו לישה שמים קמח מנופה,שמרים,וסוכר ומערבבים מעט. מוסיפים מלח ומים עפ"י הצורך ומערבלים כ-5 דקות. מוסיפים שמן וממשיכים לערבל עד לקבלת כדור בצק אחיד וחלק. מתפיחים עד להכפלת הנפח כשעה בערך. מורידים נפח ומתפיחים עוד חצי שעה(לקבלת לחמניות אווריריות וקלות). מחלקם את הבצק ל-24 כדורים ,פותחים  ומרדדים מעט עם היד מורחים את המלית ומניחים קוביית מוצרלה,סוגרים כמו אוזן המן ומניחים בתבנית הפוך על הצד שסגרנו. מחוררים עם מזלג,מורחים  ביצה טרופה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-20 דקות.