דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך אפריל 4, 2016

תפוחי אדמה וחזה אווז בתנור

מנה פשוטה עם מרכיבים פשוטים ואיכותיים עושה את המנה הזאת לכל כך טעימה
ואם כבר תוספת אז עם חזה אווז מעושן!!!






מצרכים ל-8-10 מנות 1/4 כוס שמן זית (2 כפות לבצל וחזה אווז והשאר לתפוחי אדמה)
6 בצלים קלופים ופרוסים דק
150 גר` אווז מעושן חתוך לקוביות קטנות
1 כפית מלח פלפל שחור גרוס (1/2 כפית לבצל וחזה אווז,והשאר לתפוחי אדמה)
10 תפוחי אדמה בינוניים פרוסים לעיגולים


אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות יוצקים 2 כפות שמן זית למחבת ומטגנים את הבצלים עד להזהבה ,מוסיפים את החזה  אווז,מלח ,פלפל ,ומטגנים תוך כדי ערבוב מניחים בצד לצינון כ-10 דקות.
קולפים את תפוחי האדמה ופורסים לעיגולים,מוסיפים את שאר שמן הזית ,מלח ,פלפל ,ומערבבים היטב עד שכל הפרוסות מצופות בשמן.
מסדרים בתבנית מחצית מתפוחי האדמה במעגלים חופפים, מעל מניחים את הבצל והחזה אווז ושוב את תפוחי אדמה.
מכסים את התבנית עם רדיד אלומיניום ואופים כשעה או עד שמשחים,מסירים את רדיד האלומיניום לעוד 20 דקות.
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody