רשומות

מציג פוסטים מתאריך אפריל 13, 2016

שניצל בקראסט פיסטוק

תמונה
משדרגים את חזה העוף בציפוי פריך של פיסטוק פירורי לחם גסים טימין שומשום ושום



מצרכים ל-5 חזות עוף

1 כוס פירורי לחם גסים
1 כוס פיסטוק (לא קלוי ללא מלח)
3 שיני שום כתוש
3 עלי טימין טרי
מלח
פלפל גרוס
שמן לטיגון

לציפוי
2 ביצים
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מכניסים למעבד מזון את הפיסטוק,שום,וטימין לטחינה גסה,מוסיפים
פירורי לחם מלח פלפל ומערבבים.
מערבבים בקערה את הביצים , מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם וטובלים בנוזל את חזות העוף, משני הצדדים.
לאחר מכן, מצפים את חזות העוף בשכבה נדיבה מתערובת הקראסט עם הפיסטוק מניחים במגש. מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים עד להזהבה.
*להגשה עם פתיתים או פירה עפ"י בחירתכם