רשומות

מציג פוסטים מתאריך מאי 7, 2016

עוגת מוס שמנת וגבינה

תמונה
את העוגה הנפלאה הזאת לקחתי מהדף של בנות קרמשניט אילנה ונירית המוכשרות!!! מכאן הן משתפות באהבה את כל המתכונים וכולם מוצלחים כדאי לכם לנסות!!!העוגה מתאימה לפסח ולכל ימות השנה!!עשיתי מעט שינויים בנראות (בתמונות למעלה).



מצרכים
לבסיס
5 ביצים שלמות בגודל L
3 כפות סוכר
כפית נס קפה רגיל
4 כפות שמן קנולה
1 פודינג שוקולד
כף קקאו
1 שקית סוכר וניל

למלית
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
1 שמנת חמוצה 9%
3 כפות גבינה לבנה 5%
1/2 כוס סוכר
1 אינסטנט וניל צרפתי(80 גרם)

גנאש שוקולד
100 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו
125 מ"ל שמנת מתוקה 38% (חצי קרטון)



אופן ההכנה
בקערת המיקסר מערבלים ביצים שלמות עם סוכר וסוכר וניל עד לקבלת תערובת תפוחה מאוד כעשר דקות לפחות. 
מורידים את מהירות המערבל ומוסיפים שמן,קפה, קקאו ופודינג שוקולד באיטיות כי אינסטנט פודינג הוא ה״קמח״ בעוגה.
לא לערבל יותר מדי כדי לא לפגוע באווריריות הבלילה.
משמנים תבנית קפיצית מספר 26 יוצקים את הבלילה ומכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-25 דקות.
העוגה צונחת לאחר הוצאתה מהתנור וזה בסדר.

למלית
מקציפים 2 שמנת מתוקה 500 מ״ל וחצי כוס סוכר עד שמתחיל להסמיך.
מוסיפים 1 אינ…