דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך יולי 2, 2016

עוגת שוקולד ענני קצפת

עוגת שוקולד הכי מהירה טעימה ויפה של נטלי לוין מהבלוג עוגיו.נט קונדיטורית מוכשרת !! מבטיחה לכם כשטטעמו אותה תרגישו בעננים :)

לעוגה:
180 מ"ל (3/4 כוס) שמן
3 ביצים L
400 מ"ל (2 מיכלים) שמנת חמוצה
300 גרם (כוס וחצי) סוכר
קורט מלח
1/2 כפית תמצית וניל אמיתית
80 גרם (1/3 כוס) קקאו איכותי
200 גרם (כוס וחצי פחות כף) קמח לבן
10 גרם (2 כפיות) אבקת אפייה
100 גרם שוקולד צ'יפס לציפוי שוקולד:
250 מ"ל (1 מכל) שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד מריר קצוץ לקישוט קצפת:
250 מ"ל (1 מכל) שמנת מתוקה
שוקולד מגורר לקישוט אופן ההכנה: מחממים תנור ל-170 מעלות.בקערה גדולה מניחים יחד שמן, ביצים, שמנת חמוצה, סוכר, מלח ווניל וטורפים היטב לתערובת אחידה בעזרת מטרפה.מוסיפים פנימה קקאו, קמח ואבקת אפייה ומערבבים היטב עד שהתערובת אחידה.מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת, מפזרים מעל את השוקולד צ'יפס.אופים את העוגה במשך 35-45 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכזה יוצא עם פירורים לחים.מצננים כעשר דקות בטמפרטורת החדר, ובינתיים מכינים את הציפוי.ציפוי שוקולד: בסיר קטן מניחים שמנת מתוקה ומביאים לסף רתיחה.מוזגים את השמנת החמה על השוקולד ה…
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody