דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך יולי 4, 2016

עוגת גבינה ופטל טבעונית

עינוגיות "מן" במתכון טבעוני מנצח "מן" מגישה: עוגת "גבינה" ופטל טבעונית חברת "מן", יצרנית הופלים והעוגיות, מגישה מתכון מיוחד לעוגת "גבינה" טבעונית, עם קרם בסגנון גבינה על גבי תחתית עוגיות "עינוגיות" פריכות ובתוכה הפתעות פטל מתוקות. עוגה נפלאה לאירוח והגשה, שתפתיע גם את אוכלי גבינות מן החי, לצד שתייה חמה או קרה.






שלבי ההכנה

מצרכים (לעוגה בקוטר 22 ס"מ):
לתחתית הפריכה:
300 גר' ביסקוויט "עינוגיות" של "מן"
100 גר' שקדים טחונים
3 כפות שמן קוקוס
1 כפית תחליף ביצה "וגאנץ"
לשכבת קרם בסגנון גבינה:

500 גר' טופו רך איכותי
1 חבילה ממרח טופוטי בסגנון גבינה
1 כוס סוכר
1 כוס חלב סויה לא ממותק או חלב צמחי אחר
1 כפית שטוחה של מחית וניל איכותית
2 כפות מיץ לימון
קליפת לימון מגורדת מלימון אחד
3 כפות קורנפלור
½ כפית תחליף ביצה "וגאנץ"
½ כוס ריבת פטל איכותית
לשכבת הציפוי:
3 גביעי מעדן בסגנון יוגורט סויה
½ כפית וניל
1 כף מיץ לימון
¼ כוס א. סוכר
חופן פטל טרי לקישוט

אופן ההכנה:

1.מחממים תנור ל 200 מעלות. כאשר התנור חם מכני…
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody