דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך יולי 19, 2016

עוגת מייפל אגוזים

חלבי עם שמנת חמוצה ⬇ פרווה עם מיץ תפוזים 
⬇ 





מצרכים לתבנית מס' 24
4 ביצים בגודל L
2 שקיות סוכר וניל
1 שמנת חמוצה 9% (200 מ"ל) או מיץ תפוזים סחוט טרי לפרווה
2 כוסות קמח תופח (280 גר')או קמח רגיל+אבקת אפייה
כוס סוכר לבן (כוס חד פעמית שתייה חמה)
חצי כוס שמן (כוס חד פעמית שתייה חמה)
קורט מלח


50 גר' אגוזי מלך
2 כפות דבש או סוכר חום
1 כף קינמון
חצי כוס מייפל או אבקת סוכר

אופן ההכנה
לחמם תנור ל-180
במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים ביצים שלמות, סוכר לבן,מלח,וסוכר וניל עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
להוסיף שמן בזרם דק תוך ערבוב,להוסיף שמנת חמוצה או מיץ תפוזים לערבב.
לנפות ולהוסיף קמח תופח לערבב מעט, עד לאיחוד החומרים.
לצקת לתבנית חצי מכמות הבלילה לפזר סביב אגוזי מלך,דבש,וקינמון.
לצקת את יתרת הבלילה וליישר את החלק העליון.
לאפות כ-40 דקות ב-180 מעלות.
מוציאים מהתנור מוזגים על העוגה סירופ מייפל בנדיבות.
או לוקחים שבלונה ומפדרים באבקת סוכר.

בהמון אהבה♥♥
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody