דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך יולי 22, 2016

סברינה אהובתי

סברינה זה הכי סבנטיז או שאוהבים מאוד או שלא!!! באזורינו היו שתי ורסיות האחת בקונדיטוריות בנצרת עם המון מי זהר בסירופ, הסברינה הייתה מוצפת בסירופ ואחרי ביס אחד לא יכולנו להמשיך... ואת זה לא ממש אהבנו. הוורסיה השנייה היתה בקונדיטוריה של "קלרה ההונגריה " (מי שגר באיזור מכיר ולא שוכח)מעודנת עם קרם בטעם וניל ,מעט רום ...עונג צרוף. כשהוזמנו לארוחת ערב עם חברים ושאלתי מה להכין גבי (מהסבנטיז)קפץ... סברינה!!! מה?? שנים לא הכנתי!!




מצרכים ל-12 סברינות בינוניות
לבצק הסברינות:
1-1/2 כוסות קמח (210 גרם)
1/2 כף שמרים יבשים
50 גרם חמאה
1/2 כוס חלב
2 ביצים בגודל L
1/2 כוס סוכר (50 גרם)
קורט מלח
לסירופ:
3 כוסות מים
אחד וחצי כוסות סוכר
1/2 תפוז פרוס לפרוסות (כולל הקליפה)
1 כף תמצית וניל
1 כף תמצית רום

לקצפת ולדובדבנים:
2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל)
1 קופסת אינסטנט וניל צרפתי
1/2 כוס חלב
12 דובדבנים מסוכרים/דובדבני אמרנה
אופן ההכנה
מכינים את הבצק ומתפיחים:
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים קמח ושמרים.
במיקרוגל ממיסים חמאה. מוסיפים חלב ומערבבים לקבלת תערובת פושרת.
מוסיפים לקערת המיקסר ביצים, כוס סוכר, מלח ואת תערוב…
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody