דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך ספטמבר 13, 2016

גביניות

מצרכים ל-30 יחידות בינוניות לבצק
500 גר` קמח רגיל
1/2 כוס סוכר
1 יוגורט טבעי/שמנת חמוצה 9% (200 מ"ל)
1/2 שקית שמרית
2 חלמונים
100 גר` חמאה מומסת
קורט מלח

למלית
250 גר` גבינת כנען/טוב טעם
250 גר' גבינה לבנה 5%
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס סוכר
25 גר` חמאה רכה
2 חלמונים
קליפת לימון מגוררת מחצי לימון
2 כפות קורנפלור
50 גר' חמוציות

לזיגוג
ביצה למריחה


להגשה
אבקת סוכר


אופן ההכנה
מעבירים למיקסר את כל חומרי הבצק עם וו לישה ומעבדים לבצק חלק כ-5 דקות.
מתפיחים כשעתיים במקרר עד להכפלת הנפח או מחוץ למקרר כשעה.
מערבבים היטב גבינה וסוכר, מוסיפים וניל ,חלמונים, וקורנפלור,מוסיפים חמוציות ומעבירים למקרר עד לשימוש.
מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים מניחים על נייר אפייה
מרדדים כל חלק למלבן דק ובגודל 25*35 ס"מ(לערך)חותכים לריבועים שווים בגודל 10*10 ס"מ.
מניחים במרכז הריבוע כף מתערובת הגבינות מקפלים פינה אחת מעל גבעת הגבינה, ומקפלים את הפינה…
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody