דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך ספטמבר 16, 2016

עוגת תפוחים הפוכה

תבנית בקוטר 26 ס"מ 3 תפוחי עץ  קלופים, מנוקים מגרעינים ופרוסים דק2 כפות סוכר לפיזור בתבנית1 כף קינמון1 כוס (140 גרם) קמח תופח1 כוס (200 גרם) סוכר2 שקיות סוכר וניל1 כוס (240 מ"ל) שמן4 ביצים1 כף שומשוםחמאה  לשימון התבניתחופן אגוזי מלך קצוצים גסאבקת סוכר


אופן ההכנה

עוגת לוטוס קליק ביסקוויט

תמיד אבל תמיד כשיש יום הולדת אני אחראית על הקינוח!!!והשבוע חגגנו לשלושה חברים טובים יום הולדת (גם בגילנו מקפידים לחגוג) וכמובן הבאתי עוגות...הכנתי עוגות דבש ובעוגה השלישית החלטתי להכין עוגה פושטית ב-10 דקות שתיראה מרשימה וטעימה כמובן. עוגת ביסקוויטים קינוח מושלם ובלי טעויות!!! 






מצרכים לתבנית עגולה מס' 26
500 גר' עוגיות לוטוס
מלית
2 מכלים שמנת מתוקה 38%(500 גרם)
2 אינסטנט וניל 
1 כוס חלב (כוס חד פעמית שתייה קרה)
1 כפית קפה נמס
2 כפות ליקר קפה
6 יחידות של 75 גר' כדורי שוקולד קליק ביסקוויט

אופן ההכנה
מערבבים את חומרי המלית עד לקבלת קרם יציב.
מרפדים את התבנית בשכבת ביסקוויטים אם יש רווחים ממלאים. מורחים על שכבת הביסקוויטים באופן אחיד כ-1/4 מכמות הקרם. מסדרים על הקרם שכבה נוספת של ביסקוויטים (הפעם אין צורך למלא רווחים אם נוצרו). חוזרים על הפעולות הללו עד לקבלת ארבע שכבות של ביסקוויטים ושל קרם. מיישרים את פני העוגה ומעבירים לקירור לחצי שעה.
מסדרים את כדורי השוקולד מהשוליים פנימה ומעבירים למקרר לארבע שעות לפחות.