דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך נובמבר 23, 2016

בצלים ממולאים בורגול ואורז לא רק לצמחוניים

בשבועיים האחרונים בעלי שיחיה מראה סימנים לשינוי כיוון "אני חושב להפסיק עם הבשר"והוא לא קרניבור בכלל!! אין בעיה מה אוכלים??התחלתי לשוטט בכל הבלוגים והאתרים האפשריים מצאתי כמה מתכונים רובם נראים טעימים ולי זה ניראה כמו התוספת למנה העיקרית!! אני מוכנה לכל שינוי רק שישביע כי אז מתחילים לחפש פחמימות כתחליף ואת זה אני מנסה למנוע!! אז מצאתי בבלוג של בתיה דורוןאת המתכון הטעים הזה בעלי אהב מאוד.


מצרכים ל-5 מנות4 בצלים גדולים
1 כוס בורגול מושרה במים חמים
1 כוס אורז מנוקה שטוף ומסונן
1 כפית מלח
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
1/2 כוס שמן קנולה
מיץ מלימון אחד
2 כפות רכז רימונים
1/4 כוס סוכר דמררה או סוכר חום
צרור כוסברה
אופן ההכנה
להרתיח בסיר גדול מים, לחתוך בכל בצל חתך עד האמצע ולהכניס את כולם לסיר, להביא לרתיחה בערך 10 דקות.
לאחר הרתיחה, להוציא את הבצלים למסננת - לקרר, לפתוח בזהירות את העלים של הבצל, להניח במגש, לא לזרוק את החלק הפנימי שהוצאנו.
להכין את המילוי:
לערבב את הבורגול עם האורז, מלח, פפריקה, שמן, רכז רימונים, וכוסברה
לקחת עלה של בצל, להכניס לתוכו מהמילוי, לא להעמיס, לסגור את העלים ול…