רשומות

מציג פוסטים מתאריך דצמבר 3, 2016

חזה עוף *אפוי* ממולא בריבת בצל עטוף בדוריטוס חמוץ מתוק-במטבח עם אלמוג

תמונה
זוכרים את הבן שלי אלמוג המוכשר? הוא מאוד אוהב לבשל ולאפות!!שימו לב מה הוא מבשל בדירת סטודנטים עם מטבח קטנטן וכיריים חשמליות. והיום לארוחת צהרים בדירת הסטודנטים: חזה עוף אפוי ממולא בריבת בצל שהוכנה על כיריים חשמליות ותוספת פתיתים עם חומוס וגזר.




מצרכים:
ריבת בצל -
4 בצלים גדולים
4 כפות סוכר
1 כוס יין אדום
1/4 כוס חומץ בלסמי
2 כפות שמן

אופן הכנה:
מחממים שמן במחבת ומאדים את הבצל במשך 5 דק'.
מוסיפים את שאר המצרכים ומבשלים במשך חצי שעה תוך כדי ערבוב עד למרקם הרצוי ולצמצום הנוזלים.

מצרכים לחזה עוף:
12 חתיכות חזה עוף בעובי בינוני
3 ביצים L
1 כוס קמח קוסמין( או כל קמח אחר)
3 שקיות דוריטוס( ניתן לעטוף את חזה העוף עם חטיפים נוספים וטעמים נוספים כמו דוריטוס גריל, תפוצ'יפס מקסיקני, ביסלי על כל טעמיו וכו')


אופן ההכנה:
מכינים 3 קערות -
1. כוס קמח
2. שוברים 3 ביצים ומערבבים אותן
3. אחד מהחטיפים( כשיגמר נפתח חטיף חדש ונרוקן אותו לקערה)

חשוב* - רק לאחר שריבת הבצל התקררה נשתמש בה, כך שרצוי להכניס אותה יום לפני או לפחות שעה לפני הכנת החזה עוף.

-לוקחים חתיכת חזה עוף ולאורכה יוצקים כף מריבת הבצל…