דלג לתוכן הראשי

סלט חצילים ופלפלים






מצרכים:
1 חציל בינוני חתוך לקוביות בגודל 2x2
1 פלפל ירוק חריף, חתוך לפרוסות
1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
3/4 כוס שמן זית לטיגון
3 שיני שום קצוצות גס
מעט פפריקה מתוקה
מלח
פלפל גרוס


אופן הכנה:
1. חותכים את החציל לקוביות ומטגנים בשמן עמוק עד שיזהיב יפה, מסננים ומספיגים בנייר סופג.
2.משאירים מעט שמן זית במחבת רחבה, מכניסים פנימה גמבה,ופלפל חריף ומטגנים יחד כעשר דקות,מוסיפים שום ומטגנים עוד 2 דקות. מוסיפים רבע כוס מים ומבשלים עד שהפלפלים יתרככו יפה והרוטב מצטמצם.
3. מוסיפים את החצילים המטוגנים, ממליחים ומפלפלים.
4. מטגנים יחד עוד 5-10 דקות.



להצטרפות לדף הפייסבוק שלי לחצו כאן