דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך פברואר 21, 2017

אוזני המן במילוי פרג ותמרים

קיבלתי להתנסות בצק פריך מתוק של מעדנות.
הבצק מתאים לכל סוגי העוגות, פאים ועוגיות. ניתן להשיג גם בצק פריך מתוק פרווה או על בסיס חמאה. שימוש בבצק פריך מוכן ומרודד של מעדנות, לא רק מקצר את העבודה- אלא גם מבטיח מאפים במרקם מושלם.
הניסוי הראשון היה אוזני המן, כמו בכל שנה מכינים בצק פריך ,ממלאים עם מליות שונות ואופסס... הבצק נפתח המלית זלגה החוצה וכל החומרים לפח!!
כמו שאתם רואים כאן זה לא קרה!!יש לציין שהבצק נוח לעבודה,פריך וטעים.





מצרכים ל-30 יחידות

בצק פריך מתוק חמאה (600 גרם)של מעדנות


אופן ההכנה
מפשירים את הבצק לילה (או לפחות 6 שעות) במקרר
עובדים עם הבצק ישר מהמקרר – עבודה עם בצק קר הרבה יותר קלה,מרקם המאפה יהיה יותר אוורירי.
קורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ או פחות עפ"י בחירתכם ומתעסקים עם הבצק כמה שפחות, חימום הבצק יפגע באיכותו. מניחים כפית מלית במרכז כל עיגול, סוגרים למשולש עם פתח קטן למלית ומהדקים.
מניחים בתבניות במרווחים של 2 ס”מ.
לפני האפייה רצוי להכניס את המאפה למקפיא – לשיפור המרקם והטעם
אופים ב-170 מעלות כ-20 דקות עד הזהבה.


***היזהרו מאפיית יתר הפוגמת במרקם הבצק – אופים רק עד שהבצק מזהיב…
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody