דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך פברואר 23, 2017

המבורגר ביתי מבשר טרי

השבוע הוזמנתי לסקר ולהכיר את מגדלי הבקר הטרי במסעדת לימוזין. השתתפו בדיון: מיכל קראוס- מנכ"לית מועצת החלב עומרי שרון-מנכ"ל ארגון מגדלי הבקר רמי גינת-מבעלי "לימוזין" אמיר תלמור- מבעלי "לימוזין"

טעמנו שניצל עגל,שקדי עגל,ווייסבראטן,סינטה ועוד..טעמם היה מצוין!!!
מה שגיליתי בארוחת בשרים ישראלית זה שבשר ישראלי הוא פשוט איכותי וטעים יותר!!#בשר_בקר_ישראלי_טרי







מגדלי בקר לבשר מברכים על העלייה בצריכת הבשר הטרי ומציינים, כי הציבור בישראל מבין ומתעניין יותר באיכות בשר הבקר אותו הוא צורך, "הצרכנים רוכשים יותר בשר בקר טרי תוצרת כחול לבן, בשל איכות וטיב הבשר בהשוואה לבשר הבקר הקפוא המעובד, בנוסף פועל ארגון מגדלי בקר לאכיפת החוק שהתקבל בנושא איסור הזרקת מים לבשר מעל 10%. הם ממליצים לרכוש בשר בקר טרי,(אצלי רק בשר טרי) ברשתות השיווק המוכרות או הקצביות הידועות ולחפש תווית בדיקה וטרינרית אצל הקצבים ובנוסף להתעניין במקורו של הבשר (לבקש תעודת משלוח) ולברר אם הבשר עבר תהליך הקפאה, מאחר ובשר שעבר תהליך הקפאה איננו נחשב כבר בשר טרי.
סוג אחר של בשר הינו בשר מיושן, בשר בקר שעבר תהליך ה…
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody