דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך יולי 19, 2017

פבלובה פירות יער

פבלובה!!!! הקינוח הראשון שהכנתי בראשית דרכי באפייה...הצילום היה נורא ואיום לא יכולתי להעביר את המתכון מהבלוג הקודם. בכל פעם שרציתי להכין הילדים סרבו בתוקף!!!היום בעלי שיחיה התעורר עם "חשקים"למתוקים זה לא קורה הרבה בגלל בעיות בריאות... מה שמותר לו זה חלבונים ופירות יער.. היידה הגיע זמן פבלובה!!

המרכיבים: למרנג:
4 ביצים חלבונים (לבן) בגודל L
200 גרם סוכר דק דק (1 כוס).
1 כף חומץ או לימון
1 כף שטוחה קורנפלור

לקרם:
1 וחצי קופסאות שמנת מתוקה 38%(370 מ"ל)
חצי חבילה אינסטנט וניל(40 גרם)
1/2 כוס חלב

לפירות:
לפי בחירתכם,אפשר טריים או פירות יער קפואים.


לרוטב פירות היער:
160 גרם פירות יער, אפשר קפואים (בערך חצי אריזה שמוכרים בשופרסל)
1/2 כוס סוכר
6 כפות מים
1 כפית מיץ לימון

אופן ההכנה:
1.מתחילים במרנג: מחממים תנור ל-90 מעלות.

2.מציירים בעיפרון על נייר האפייה עיגול בקוטר 22 ס"מ, ומניחים בתבנית כך שהציור פונה למטה.

3.מקציפים במיקסר חלבונים במהירות בינונית-גבוהה, עד שנוצרת פסגה רכה. מוסיפים את הסוכר בזילוף עדין וממשיכים להקציף עד שנוצרת פסגה יציבה מאוד. בודקים שהסוכר נטמע כולו בתוך הקצף ושלא נשארו ג…
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody