דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך יולי 27, 2017

מוסקה בצל ופטריות

המנה הנפלאה הזאת "נולדה" בגלל הדרישה של בעלי למנות צמחוניות,לפני כשנה לערך הוא הפסיק לאכול בשר ועוד כמה וכמה מאכלים. כל יום אני מנסה לחדש ולהכין מנות צמחוניות, לרוב מצליח וטעים לפעמים לא!!!את מנת החצילים הזאת אני מכינה בדרך כלל עם בשר בקר המתכון כאן. היום הוצאתי את הבשר הוספתי פטריות ותיבול פיקנטי יצא מעולה!!!



מצרכים לתבנית אינגליש קייק 2 חצילים מאורכים בינוניים 1/4 כוס שמן קנולה (לטיגון החצילים)
למלית 1 בצל בינוי קצוץ דק 3 שיני שום קצוצות 2 כפות שמן 1 קופסת פטריות שמפניון חתוכות לפרוסות 2 כפות צנוברים קלויים מעט על מחבת יבשה מלח,פלפל שחור גרוס לפי טעמכם 1/4 כפית כמון 3 עגבניות מגורדות 1 כפית אריסה 1 כף פפריקה מתוקה 1/2 כפית פפריקה חריפה
אופן ההכנה 1. לחתוך את החציל לפרוסות ארוכות ולטגן אותן במחבת ב-1/4 כוס שמן, עד להזהבה קלה. 2. להכנת המילוי: לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה, להוסיף את הפטריות והשום לתבל במלח פלפל לערבב. להוסיף את העגבניות המגורדות ואריסה, לתבל בפפריקה מתוקה וחריפה,לבשל כ-10 דקות. להוסיף את הצנוברים ולערבב. 3. לרפד תבנית חד פעמית (אינגליש קייק) בפרוסות חציל לאחר הטיגון- להניח פר…