דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך נובמבר 3, 2017

עוגת סברינה פירות יער

סברינה זה הכי סבנטיז או שאוהבים מאוד או שלא!!! באזורינו(בצפון) היו שתי גרסאות האחת בקונדיטוריות בנצרת עם המון מי זהר בסירופ, הסברינה הייתה מוצפת בסירופ ואחרי ביס אחד היינו זקוקים לבקבוק מים.הגרסה השנייה הייתה בקונדיטוריה של "קלרה ההונגריה " (מי שגר באיזור מכיר ולא שוכח את הטעמים הנפלאים)מעודנת עם קרם בטעם וניל ,מעט רום ...עונג צרוף.יש את הגרסה הגדולה יותר ללא שמרים ,עם סולת בשביל הקראנץ ומעט רום בסירופ.במקום ריבה או צבע מאכל הכנתי מחית פירות יער והטעם החמצמץ עם מתיקות העוגה יצא מעולה!!!



מצרכים לתבנית בגודל 24 ס"מ 6 ביצים בגודל L קורט מלח 1 כוס סוכר (200 גרם) 1/2 כוס שמן סוכר וניל - שקית (10 גרם) 1/2 כוס סולת (100 גרם) 1/4 כוס קורנפלור (35 גרם) 3/4 כוס קמח רגיל (105 גרם) 1 כפית אבקת אפיה
הקרם 1 שמנת מתוקה 38% שומן – 250 מ"ל 2 כפות אבקת סוכר 1/2 קופסת אינסטנט פודינג בטעם וניל צרפתי- (40 גרם)
להרטבת העוגה 1 כוס מים (חד פעמית שתייה קרה) 1 כוס סוכר (חד פעמית שתייה קרה) 1 כף תמצית בטעם רום.
לרוטב פירות יער 1 כוס פירות יער קפואים (125 גרם) ¼ כוס (60 מ"ל) מים ¼ כוס (50 גרם) סוכר 1 כף מיץ ל…
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody