בראוניז שוקולד ג'לי פירות יער

   
    בראוניז אישי עם הפתעה ג'לי פירות יער בפנים הכי מפנק שאני מכירה,המון שוקולד מתוק עם חמיצות קלה מפירות יער זה שילוב מנצח.




 


מצרכים ל-6 יחידות
לבראוניז:
150 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
100 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
3 ביצים בגודל L
3/4 כוס סוכר
1 כף תמצית וניל
1/4 כפית מלח
2 כפות אבקת קקאו
100 גרם שקדים טחונים

מעט חמאה לשימון התבניות



למלית ג'לי פירות יער:
100 גרם פירות יער בטעם פטל ודובדבן
50 גרם סוכר
1/2 כוס מים
7 גרם ג'לטין

אופן הכנת בראוניז
-מחממים את התנור ל-170 מעלות,משמנים היטב בחמאה כוסות חד פעמיות אישיות בקוטר 10 ס"מ.
-שמים את השוקולד והחמאה בכלי מתאים ומחממים במיקרוגל בהפסקות (בודקים ומערבבים כל 30 שניות), עד שהשוקולד נמס ונוצר קרם מבריק. מצננים.
-בקערה נפרדת טורפים היטב את הביצים עם הסוכר, הווניל והמלח. מנפים פנימה את הקקאו ומערבבים בעדינות.
-מוסיפים את קרם השוקולד לבלילת הביצים ומערבבים בעדינות לעיסה אחידה. -מוסיפים את השקדים ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול,יוצקים 3/4 גובהה לתבניות אישיות חד פעמיות.
-טומנים את הג'לי פירות יער.
-משטחים ואופים כ-20 דקות עד שנוצר קרום עליון,חשוב לשים לב לא לאפות יותר מדי.

מכינים ג'לי פירות יער:
-שמים בקלחת פירות יער וסוכר(אני השתמשתי בפטל ודובדבן קפוא)מבשלים עד להמסת הסוכר.

-ממסים את הג'לטין והמים במיקרו כ-30 שניות ,מצננים.
-מוסיפים לרוטב מערבבים,מסננים את הרוטב,מעבירים לתבנית סיליקון בכל מיני צורות(בחנויות מקס סטוק ראו דוגמא) מקפיאים.

תגובות

רשומות פופולריות