יום חמישי, 8 במרץ 2018

עוגת גזר קמח כוסמין


   מה שאתם צריכים כדי להכין עוגת גזר רכה בניחוח קינמון זה קערה ומטרפה.


 
מצרכים לתבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ:
120 מ”ל (1/2 כוס) שמן קנולה
60 מ”ל (1/4 כוס) מים פושרים
2 ביצים בגודל L
210 גרם (1.5 כוסות) קמח כוסמין
200 גרם (1 כוס) סוכר חום בהיר
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
1 כפית קינמון
1/4 כפית אגוז מוסקט טחון טרי
3 גזרים (כ-400 גרם) מגוררים דק
1 כוס אגוזי מלך שבורים גס
1/2 כוס גרעיני דלעת (כוס חד פעמית שתייה חמה)
1/2 כוס גרעיני חמנייה (כוס חד פעמית שתייה חמה)
1/2 כוס פשתן


לקישוט
חופן שקדים מולבנים
כף סוכר חום
כף שיבולת שועל



אופן ההכנה:
בקערה טורפים שמן, מים וביצים . בקערה נפרדת, מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה,אגוז מוסקט וקינמון. מאחדים את שתי התערובות ומוסיפים גזר ,גרעיני דלעת,גרעיני חמנייה,פשתן ואגוזי מלך. מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה ,יוצקים לתבנית משומנת היטב.

מפזרים מעל שקדים מולבנים,סוכר חום ושיבולת שועל.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות במשך כ-50 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.

שומרים מחוץ למקרר עד 3 ימים או במקרר עד 5 ימים.‎

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...