יום חמישי, 17 במאי 2018

עוגת גבינה בחושה פיסטוק ושקדים



     
עוגת גבינה בחושה רכה בתוספת פיסטוק שקדים וחמוציות,בלי להפריד ביצים בעשר דקות הכנה!!!







    

לתבנית בקוטר 24 ס"מ או 2 תבניות אינגליש קייקמצרכים
4 ביצים בגודל L
1 כוס סוכר (200 גרם)
2 כפות אינסטנט פודינג וניל צרפתי
1/2 (120 מ"ל)כוס שמן
500 גרם גבינת סקי 5%
1 סוכר וניל
קליפת תפוז מגוררת מתפוז שלם
2 כוסות קמח רגיל
1 אבקת אפיה(10 גרם)
1/2 כוס שקדים פרוסים(כוס חד פעמית שתייה חמה)
1/2 כוס חמוציות(כוס חד פעמית שתייה חמה)
1/2 כוס פיסטוק (לא קלוי)(כוס חד פעמית שתייה חמה)

אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-170 מעלות
2.משמנים ומקמחים היטב את התבנית ומפזרים שקדים בתחתית.
3.שמים בקערת המיקסר ביצים שלמות סוכר וסוכר וניל ומקציפים לקצף תפוח,מוסיפים שמן בזרם דק תוך הקצפה,מוסיפים גבינות וקליפת תפוז ומערבלים עד לקבלת בלילה אחידה.
4.מנפים את הקמח,אבקת אפיה ואינסטנט לתוך הבלילה ומערבלים עד לקבלת עיסה אחידה(לא יותר מידי).
5.מוסיפים חמוציות ופיסטוק בתנועות קיפול.
6.יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים ב-170 מעלות כ-50 דקות.




אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...