דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך ינואר 21, 2018

חלוה עם מגוןן תוספות ייחודיות וחדשניות

חברת "אחוה" משיקה סדרת מוצרי חלוה חדשה:
חלוה רכה עם מגוון תוספות ייחודיות וחדשניות




חלוה פירות יבשים, דבש ושקדים, תפוז ופולי קקאו, שיש ופולי קקאו ופיסטוק, ארוזה במיכלים של 3 ק"ג שבהפיכתם נראים כעוגה עשירה ויפהפייה • ניתן להשיג את המוצר גם במארז מוכן במשקל 200 גרם.

חברת אחוה, היצרנית המובילה בישראל של מוצרי חלוה, טחינה ודברי מאפה, משווקת סדרת מוצרי חלוה חדשה: חלוה רכה עם מגוון תוספות ייחודיות וחדשניות. בין טעמי החלוה שישווקו, פירות יבשים, דבש שקדים, תפוז ופולי קקאו, פיסטוק ועוד. החלוה תשווק במיכלים של 3 ק"ג שבהפיכתם נראים כעוגה עשירה ויפיפייה. בנוסף, תשווק החלוה גם במארז מוכן, מגשית ארוזה במשקל 200 גרם. המחיר, על פי מדיניות המחירים של אחוה, במחיר היכרות של 5 – 6 שקלים אריזת 200 גרם.

חלוה מיוצרת מטחינת שומשום הידועה כמזון בריא, מזין ועשיר בוויטמינים ומינרלים. רבים מגדירים את החלוה כממתק הבריא ביותר וכמזון הבריאות המתוק ביותר. חלוה מתוצרת "אחוה" הנה החלוה הנמכרת ביותר בישראל ועומדת בראש מותגי החלוה לשנת 2016. לדברי יובל מלאך, סמנכ"ל השיווק של חברת "אח…

ביסקוטי אגוזים ושקדים בציפוי טחינה סילאן

ט"ו בשבט שמח עם "אחוה"
חברת "אחוה" מגישה מתכון חגיגי לט"ו בשבט: ביסקוטי אגוזים ושקדים בציפוי טחינה סילאן לרגל ט"ו בשבט מגישה חברת "אחוה", יצרנית הטחינה והחלוה המובילה בישראל, מתכון חגיגי לביסקוטי עוגיות טעימות ומפנקות. והפעם, גרסה מיוחדת לעוגיות: ביסקוטי טבולים בממרח טחינה עם סילאן של אחוה עם תוספות מפנקות שמעניקות אקסטרה טעם וקראנצ'יות לעוגייה. חג שמח ובתיאבון!
מצרכים:
לביסקוטי: 3 כוסות קמח מנופה 1.5 כוסות סוכר חום 1 שקית אבקת אפייה 1 שקית סוכר וניל 2 כפיות תמצית וניל 2 כפיות מיץ תפוחים 1/2 כפית מלח 1 כף גרידת לימון 3 ביצים גודל L 1.5 כוסות אגוזי לוז טבעיים 1.5 כוסות שקדים 1/2 כוס פקאנים טבעיים



לציפוי: 1/2 כוס ממרח טחינה עם סילאן "אחוה" 3 כפות שברי "ברס" (תערובת שברי אגוזים ושבבי קרמל, ניתן למצוא בחנויות מתמחות) 3 כפות שברי פיסטוקים 3 כפות שברי פקאן מסוכר

אופן ההכנה: 1. מחממים תנור ל- 180 מעלות. בקערה בינונית מערבבים את החומרים היבשים: קמח, סוכר, אבקת אפיה, סוכר וניל, מלח, יחד עם האגוזים, השקדים והפקאנים. 2. בקערה…