דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך פברואר 14, 2018

בראוניז שוקולד ג'לי פירות יער

בראוניז אישי עם הפתעה ג'לי פירות יער בפנים הכי מפנק שאני מכירה,המון שוקולד מתוק עם חמיצות קלה מפירות יער זה שילוב מנצח.






מצרכים ל-6 יחידות
לבראוניז:
150 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
100 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
3 ביצים בגודל L
3/4 כוס סוכר
1 כף תמצית וניל
1/4 כפית מלח
2 כפות אבקת קקאו
100 גרם שקדים טחונים

מעט חמאה לשימון התבניות


למלית ג'לי פירות יער:
100 גרם פירות יער בטעם פטל ודובדבן
50 גרם סוכר
1/2 כוס מים
7 גרם ג'לטין

אופן הכנת בראוניז
-מחממים את התנור ל-170 מעלות,משמנים היטב בחמאה כוסות חד פעמיות אישיות בקוטר 10 ס"מ.
-שמים את השוקולד והחמאה בכלי מתאים ומחממים במיקרוגל בהפסקות (בודקים ומערבבים כל 30 שניות), עד שהשוקולד נמס ונוצר קרם מבריק. מצננים.
-בקערה נפרדת טורפים היטב את הביצים עם הסוכר, הווניל והמלח. מנפים פנימה את הקקאו ומערבבים בעדינות.
-מוסיפים את קרם השוקולד לבלילת הביצים ומערבבים בעדינות לעיסה אחידה. -מוסיפים את השקדים ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול,יוצקים 3/4 גובהה לתבניות אישיות חד פעמיות.
-טומנים את הג'לי פירות יער.
-משטחים ואופים כ-20 דקות עד שנוצר …