רשומות

מציג פוסטים מתאריך אפריל 6, 2018

עוגת גבינה יולו שוקולד לבן

תמונה
אם אתם כמוני אוהבים עוגות גבינה זו תהיה העוגה המושלמת בשבילכם.    עוגה קרמית, נימוחה ,במתיקות מעודנת וגרסה מתאימה לפסח. אם תחליפו את העוגיות בתחתית היא תתאים לכל ימות השנה.
מצרכים לתבנית בקוטר 26 ס"מ
לבסיס 200 גר' עוגיות פתי בר/עוגיות יין כשרות לפסח 100 גר' חמאה מומסת
אופן ההכנה טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון דק ומוסיפים את החמאה המומסת. מערבבים היטב עד שכל החמאה נטמעת. אם אין לכם תבנית סיליקון עם תחתית מזכוכית (תבנית מעולה לעוגות גבינה)אז משתמשים בתבנית רגילה. מניחים נייר אפייה בתבנית עגולה בתחתית, סוגרים את התבנית גוזרים את היתר. גוזרים רצועות ברוחב התבנית מרפדים גם סביב,ומגביהים מעט. מעבירים את העוגיות עם החמאה ומהדקים (עם כוס)מעבירים למקפיא עד להכנת הבלילה.
מצרכים לעוגה 6 ביצים בגודל Lמופרדות לחלבונים וחלמונים 1-1/4 כוסות סוכר 1 ק"ג גבינה לבנה 5% - לשים בתוך מסננת כחצי שעה שתגיר נוזלים 1 מכל שמנת חמוצה 9% 1 יולו שוקולד לבן/ או שמנת חמוצה 9%(נוספת) 4 כפות שטוחות קורנפלור 3 כפות אינסטנט שוקולד לבן/וניל צרפתי 2 שקיות סוכר וניל
אופן הכנת העוגה מחממים תנור ל-180 מעלות, למלא 3/4 תבנית של …