דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך אוגוסט 19, 2018

פטריות ממולאות בשר עטופות בבצק עלים

מצרכים: 500 גרם בצק עלים 10 פטריות פורטבלו גדולות 300 גר' בשר בקר טחון 1 בצל בינוני קצוץ דק חופן כוסברה 1 כפית פפריקה מתוקה 1 כפית בהרט 1 כפית כמון 1 כפית מלח 1 כפית פלפל שחור גרוס 1/2 כפית צ'ילי גרוס 1 סלסלת פטריות טריות קצוצות גס 3 כפות שמן קנולה
למריחה שומשום 1 ביצה
לרוטב סלרי ופטריות: 2 כפות שמן קנולה 1 בצל קטן קצוץ דק 3 עלי סלרי עם גבעול קצוצים דק 1 כף מרק עוף 2 כוסות מים 1 סלסלה פטריות שמפיניון פרוסות דק
אופן ההכנה 1.מטגנים את הבצל עד לצבע זהוב עמוק ומוסיפים פלפל גרוס ומלח. 2.מוסיפים פטריות ומטגנים תוך כדי ערבוב ,מוסיפים את הבשר ומפוררים בעזרת מזלג כדי למנוע גושים. 3.מוסיפים כמון,בהרט,פפריקה,פלפל צ'ילי,לבסוף את הכוסברה. מצננים ומסננים מנוזלים. 4.פותחים את הבצק מרדדים מעט,חותכים ריבועים בגודל 10x10 וחותכים עם גלגלת זיגזג לאורך הבצק(קונים במקס סטוק או בחנויות מתמחות),אפשר ליצור חתכים על הבצק עם סכין חדה. 5.מרוקנים מתוכן את הפטריות וממלאים בבשר ,מניחים ריבוע בצק ועוטפים את הפטריה. מהדקים היטב סביב,מורחים ביצה, מפזרים שומשום,מעבירים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות 10 דקות, מורידים את הטמפרטורה ל-180 מע…
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody