דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך ספטמבר 10, 2018

פנקוטה פירות יער

6 מנות פנקוטה קוקוס
לפנקוטה
2 כוסות חלב קוקוס (שימו לב לא קרם קוקוס)
1/4 כוס שמנת פרווה או רגילה
1 מקל וניל חצוי לאורכו
50 גר’ אבקת סוכר (1/2 חבילה)
8 גר’ ג’לטין מומס ב- 50 מ”ל מים
100 גרם קרוקנט בוטנים

רוטב פירות יער
200 גרם פירות יער קפוא
50 גר’ סוכר
1 כף קורנפלור

אופן ההכנה:
משרים את הג’לטין במים עד לספיחת הנוזלים.
חוצים את מקל הווניל ומוציאים את הגרגירים.
מרתיחים חלב קוקוס, מקל וניל, הגרגירים והסוכר ומקררים מעט.
ממסים הג’לטין במיקרו מספר שניות עד המסה(לא להרתיח) מוסיפים לתערובת הקוקוס מערבבים היטב.
שמים כף קרוקנט בוטנים(לא חובה) הם צפים ואז שוקעים בקרקעית.
יוצקים את הקרם קוקוס לכוסות יפים ומקפיאים.

רוטב פירות יער
מרתיחים בסיר פירות יער וסוכר מערבבים ומועכים מעט עם מזלג.
מוסיפים את הקורנפלור תוך עירבוב, מסירים מהאש. מסננים את הרוטב לקבלת מרקם חלק.

הרכבת המנה
מוציאים את הפנקוטה מוזגים מעט מהרוטב ומעבירים למקרר לשעה לפחות.

בסיס המתכון עם מעט שינויים מכאן
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody