דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך ספטמבר 11, 2018

קציצות בשר תפוחי אדמה ועגבנייה בתנור

בכל פעם כשמתחילים החגים אני אובדת עצות יש לי 400 מתכונים בבלוג ועדיין מנסה להמציא את עצמי,עכשיו מצטרפים לחג גם הנכדים שיהיו בריאים וצריך להתאים את הארוחות לכולם. הפעם נכנסתי לפינטרסט יש לי המון תמונות ורעיונות שאני שומרת לי. הכנתי את הקציצות שלי בדיוק כמו שאני מכינה בכל התבשילים מהבלוג בישלתי תפוחי אדמה חצי בישול שהבשר לא יתייבש והעברתי לאפייה בתנור. הקטנים והגדולים אהבו מאוד.



מצרכים
כמות ל-6 אנשים תבנית עגולה בקוטר 28 ס"מ

4 תפוחי אדמה גדולים 1/2 מיץ לימון סחוט טרי 1/2 כפית כורכום 
5 עגבניות בינוניות פרוסות לחצי ס"מ
לקציצות

1/2 ק"ג בשר בקר טרי
בצל בינוני
חופן פטרוזיליה
חופן כוסברה
מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית כמון
1/4 כפית כורכום
1/2 כפית ראס אל חנות
לרוטב

כוס מים חמים  1 כף שטוחה מלח 2 שיני שום כתוש 1/2 כפית פלפל שחור גרוס 1 כף פפריקה מתוקה 1/2 כפית פפריקה חריפה או יותר 1/2 כפית כמון חופן כוסברה קצוץ דק

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.
פורסים תפוחי אדמה גדולים ל-1 ס"מ ומבשלים בישול חלקי בחצי מיץ לימון סחוט טרי + 1/2 כפית כורכום.
לקציצות
טוחנים במעבד מזון,פטרוזיליה,כוסברה ובצל מוסיפים לב…
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody