דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך אוקטובר 7, 2018

חזה עוף ושעועית עדינה מוקפצים בשום ועגבניות שרי

כמו בכל יום ראשון בשבוע אני מתחילה דיאטה, מורידה פחמימות מפחיתה שומנים וסוכרים ומקווה לטוב..מה שהכי חסר לי כמובן זה פחמימות, אם לא אכלתי לחם כאילו לא אכלתי בכלל!!!מחכה בקוצר רוח לסופ"ש לפרוסת עוגה וחלה של שבת.

 מצרכים ל-4 מנות

600 גרם חזה עוף או פרגית חתוכים לרצועות
400 גרם שעועית ירוקה עדינה (קפואה)
3 כפות שמן שומשום
3 כפות שמן קנולה
1 כפית פלפל שחור גרוס
 מלח
1 כף ג'ינג'ר מגורר גס
5 שיני שום פרוס
1 פלפל ירוק קצוץ דק
2 בצל ירוק חתוך לפרוסות דקות
2 כפות דבש
4 כפות רוטב סויה מופחת נתרן

להגשה
חופן אגוזי מלך

אופן ההכנה

1.מבשלים את השעועית במים רותחים עד לריכוך חלקי מסננים ומעבירים לקערת מי קרח לעצירת הבישול מסננים ומייבשים.

2.מחממים בווק או מחבת רחבה את השמן שומשום ושמן קנולה,מתבלים את רצועות העוף במלח פלפל ומקפיצים תוך ערבוב עד שהוא משנה את צבעו ומזהיב,מעבירים לצלחת.

3.מוסיפים למחבת את הג'ינג'ר,השום הפרוס,פלפל חריף,עגבניות שרי והבצל הירוק ומקפיצים כ-3 דקות.

4.מחזירים למחבת את העוף,מוסיפים את השעועית הירוקה,דבש ורוטב סויה ומקפיצים עוד 3 דקות עד שהרוטב עוטף את כל המרכיבים.


תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody