דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך אוקטובר 8, 2018

מגולגלות קמח כוסמין במילוי פרג

לאחרונה החלפתי את רוב הקמחים ומוצרי החיטה שאנחנו צורכים מידי יום בקמח כוסמין ,הקמח עשיר יותר  בחלבון, בסיבים תזונתיים, בויטמינים (בעיקר ויטמיני B) ומינרלים. הוא מסייע להורדת שומני הדם, להסדרת היציאות, מניעת מחלות מעיים, ומקנה תחושת שובע. ניתן להמיר את קמח החיטה בכל מתכון מוצלח שאתם אוהבות/ים לקמח כוסמין. את החמאה החלפתי בשמן קוקוס שכידוע בריא מאוד.


מצרכים ל-3 רולדות

לבצק:

210 גרם (1-1/2 כוסות) קמח כוסמין מלא
210 גרם (1-1/2 כוסות) קמח כוסמין לבן
180 גרם שמן קוקוס מוצק/נטורינה/מחמאה
1 שקית אבקת אפייה
1 חלמון ביצה בגודל L
60 מ”ל (1/4 כוס) מים
60 גרם (1/4 כוס) סוכר לבן
1 כפית תמצית וניל

למלית:

200 גר' פרג טחון טרי (טחון במקום)
1-1/2 כוס מים
1/2 כוס סוכר חום כהה
2 כפות שמן קנולה
קליפה מגוררת מלימון בינוני
1 כפית  קינמון
5 עוגיות פתיבר גרוסים

200 גרם אגוזי מלך גרוסים גס(לפיזור מעל למלית)

לקישוט:

אבקת סוכר
דגשים

1.חשוב להכניס את הרולדות למקרר לאחר המילוי לפני אפייה.
2.לקרר היטב את המלית.

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית אפיה.
הכנת הבצק: לשים את כל חומרי הבצק במיקסר עד שהוא מתגבש לבצק אחיד,תוסיפו …
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody