דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך דצמבר 27, 2018

עוגת פרג שוקולד לבן

עוגות פרג זאת אהבה ענקית!!!הכי חשוב לקנות פרג טרי ולטחון במקום יש הבדל גדול בטעם ושווה את המאמץ.

חומרים לתבנית בקוטר 24 ס"מ לעוגה:
150 גרם חמאה מומסת 200 גרם סוכר (1 כוס) 1 כפית תמצית וניל 4 ביצים בגודל L, מופרדות (בטמפרטורת החדר) 1/2 כוס שמנת מתוקה(120 מ"ל) 11/4 כוסות קמח 1 כפית אבקת אפייה
1 כפית ברנדי 200 גרם פרג טחון טרי (2 כוסות) 100 גרם שוקולד לבן קצוץ גס

אופן ההכנה מחממים תנור ל-170 מעלות. ממסים חמאה במיקרוגל. מצננים עד שהיא פושרת. מערבבים חמאה מומסת יחד עם חצי מכמות הסוכר, תמצית וניל , חלמונים, ברנדי ושמנת מתוקה.
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody