קישואים ממולאים בורגול ובשר




אני יודעת שכולם מעדיפים פלפלים,בצלים,ועגבניות ממולאים.. קישואים פחות. בדרך כלל אני מוסיפה אורז לבשר,הפעם הוספתי בורגול לתערובת,יצא מושלם!!




מצרכים
10 קישואים בינוניים
1 כוס בורגול גס מושרה במים חמים כרבע שעה ומסונן

למילוי
500 גר' בשר בקר טחון
צרור כוסברה
צרור פטרוזיליה
1 בצל
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית כורכום
1 כפית מלח
1 כפית ראס אל חנות

לרוטב
3 כפות שמן זית
1 בצל חתוך לרצועות/קצוץ דק
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כורכום
1 כפית פפריקה חריפה
3 עגבניות רכות חתוכות לקוביות
1 כפיות מלח
3 גבעולי כרפס קצוץ דק

אופן ההכנה
1.משרים בורגול בקערית עם מים חמים עד לכיסוי.
2.טוחנים במעבד מזון בצל,כוסברה ופטרוזיליה,מסננים היטב את הבורגול מוסיפים לבשר,מוסיפים מלח,פלפל שחור גרוס,כורכום וראס אל חנות,מערבבים מכניסים למקרר עד להכנת הקישואים.
3.מכינים את הקישואים: מגרדים את קליפת הקישואים עם סכין,אין צורך לקלף. חותכים לשלושה חלקים(תלוי בגודל הקישוא)מרוקנים את הקישואים מהתוכן קוצצים דק ושומרים בצד.
4.ממלאים את הקישואים בבשר,ואם נשאר מכינים קציצות ומוסיפים לסיר.
5.מחממים שמן מוסיפים ומטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים  כרפס קצוץ דק מערבבים מוסיפים את העגבניות ,פפריקה מתוקה,חריפה,כורכום,פלפל שחור גרוס ומלח. מערבבים מבשלים כ-10 דקות.
6.מוסיפים את המילוי שרוקנו מהקישואים מבשלים עוד שתי דקות תוך עירבוב,מוסיפים 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה,מניחים את הקישואים הממולאים בסיר,מבשלים כשעה על להבה נמוכה עד לספיגת רוב הנוזלים.


מוזמנים לקבוצת האוכל במטבח עם יפצ'וק

לאינסטגרם שלי

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מגולגלות ב-3 מצרכים

שושנים ורדרדות עם פטנט

מעמולים בריבוע