דלג לתוכן הראשי

רביולי גבינות וקרם בטעם כמהין


מתכון פשוט וקל של רביולי ממולאים גבינות  שמצאתי במקררים בשופרסל. בזמן שאתם מבשלים את הרביולי מכינים את הרוטב. רוטב לימוני עדין בתוספת שום מטוגן,בזיליקום וצנוברים.




מצרכים ל-2 מנות
1 חבילת רביולי במילוי גבינות מוכן(שופרסל)
1 כפית מלח לבישול הרביולי
מים לבישול הרביולי
1/2 כוס מיץ לימון סחוט מלימונים טריים
חופן עלי בזיליקום טריים
4 שיני שום פרוסות
4 כפות שמן זית איכותי
50 גר' צנוברים קלויים על מחבת יבשה
1 כפית מלח


אופן ההכנה:
1.מרתיחים מים ומלח בסיר גדול, וכאשר הם מגיעים לנקודת רתיחה, מוסיפים את הרביולי. מבשלים מזמן הרתיחה כ-3. ליתר ביטחון, שולים מהסיר רביולי, ובודקים את מידת הרכות שלה. אם צריך, מבשלים במשך דקה או שתיים נוספות.
2.מסירים את הרביולי מהאש, מסננים ומשאירים מעט נוזלים בצד.


במקביל, מכינים את מרכיבי הרוטב:
1. שוטפים את עלי הבזיליקום מייבשים עם נייר ניגוב ומפרידים אותם מהגבעולים.
2. מחממים את שמן הזית מחבת גדולה במשך כדקה וחצי.
3. מוסיפים את שיני השום למחבת ומטגנים אותן בזהירות, שלא ישרפו.
4.כאשר השום קיבל גוון זהוב, מוסיפים את מיץ הלימון בזהירות ומעט מנוזלי הבישול(4 כפות).
5.לאחר 2 דקות של בישול על אש בינונית, מעבירים את הרביולי למחבת ומערבבים בעדינות עם הרוטב.
6.מתבלים במלח ומוסיפים מעל את עלי הבזיליקום והצנוברים.
7. מערבבים הכל יחד במשך 2 דקות נוספות ומסירים מהאש.

תגובות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

המתכונים שהכי אהבתם

רוזלך - מאפה שמרים ממולא במבחר מליות של לנדוור

עוגת מספרים בצק שקדים פריך

שושנים ורדרדות עם פטנט

מעמולים בריבוע

מגולגלות ב-3 מצרכים