עוגת מייפל ב-10 דקות


  מה שאתם צריכים כדי להכין את העוגה הנפלאה הזאת בלי מיקסר בלי הקצפות זה קערה,מטרפה,שישה מצרכים ועשר דקות.




מצרכים לתבנית בקוטר 24

3 ביצים בגודל L להוציא ערבע שעה לפני ההכנה

1 כוס (200 ג') סוכר

1 שקית (10 ג') סוכר וניל

1/2 כוס (150 ג') שמן קנולה

1 כוס (240 מ"ל) מיץ תפוזים טבעי(אפשר גם מבקבוק)


2 כוסות קמח(280 גרם)רגיל

1 שקית (10 גרם) אבקת אפייה


לקישוט לפני אפייה

1/2 אגוזי מלך קצוצים, כפית אבקת קינמון, 2 כפות סוכר חום כפית קמח

לציפוי אחרי אפייה

סירופ מייפל



אופן ההכנה

1.מחממים תנור ל-170

2. בקערה מערבבים בעזרת מטרפה ביצים,סוכר,סוכר וניל,שמן,ומיץ תפוזים.

3.מוסיפים קמח ואבקת אפיה וטורפים כמה שפחות עד שאין גושים והתערובת חלקה.

4.מוזגים את הבלילה לתבנית משומנת.

5. מערבבים קינמון,סוכר חום,אגוזי מלך וקמח,מפזרים על העוגה.

6.אופים ב-170 מעלות כ-45 דקות.

7. מוזגים סירופ מייפל על העוגה בעודה חמה.


 הכנתם מתכון מהבלוג? אל תשכחו לתייג @יפצ'וק מבשלת ואופה באינסטגרם

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מגולגלות ב-3 מצרכים

שושנים ורדרדות עם פטנט

מעמולים בריבוע