דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך ינואר 12, 2019

עוגת תותים הפוכה ללא גלוטן

כמו שאתם יודעים אני לא ממש מחבבת עוגות מוס שמקפיאים וצריכים להוציא לפני כדי לאכול אותן ,אני יותר בחושות. כשראיתי לראשונה את העוגה המדהימה הזאת לא יכולתי להתאפק,ניסיתי ...קרם פטיסייר עם מחית פיסטוק וגבינת מסקרפונה עם תותים לא רע בכלל.



עוגת תותים חגיגית ויפייפיה עם קציפת מסקרפונה פיסטוק והיא אפילו נטולת גלוטן

המרכיבים לתבנית קוטר 18:
400 גרם תות שדה
לקציפת מסקרפונה פיסטוק:
260 מ"ל חלב
50 גרם מחית פיסטוק
3 יחידות חלמונים במידה L
65 גרם סוכר
25 גרם קורנפלור
25 גרם מסת ג'לטין (5 גרם ג'לטין+ 20 מ"ל מים)
150 גרם גבינת מסקרפונה
250 גרם שמנת מתוקה 38%


לבסקוויט ללא גלוטן אפייה בתבנית תנור ביתית כמו רולדה:

4 ביצים מידה L
135 גרם סוכר
130 גרם קמח ללא גלוטן


אופן ההכנה:

1. שוטפים את התותים היטב ופורסים דק, ברוחב של 1/2 ס"מ עובי.

2. מכינים את קציפת המסקרפונה:

3.מתחילים בהכנת קרם פאטיסייר- מרתיחים בקלחת את החלב עם הסוכר

מערבבים את החלמונים עם הקורנפלור,מוסיפים מעט מהחלב מערבבים במהירות(להשוואת טמפרטורה)מוסיפים לחלב מערבבים כל הזמן.

מוסיפים מחית הפיסטוק, מסירים מן האש ומוסיפים את מסת הג'לטין(לאח…
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody