דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך פברואר 28, 2019

טארט תפוזים גנאש שוקולד

תפוזים ושוקולד טעם משובח,עוגת תפוזים רכה,מנוקדת בשבבי שוקולד מריר עם גנאש שוקולד בתוך ומחוצה לה.




מצרכים לתבנית בקוטר 24 ס"מ

4 ביצים בגודל L

כוס סוכר לבן (200 גר')

קליפת תפוז מגוררת מתפוז שלם

1/2 כוס מיץ תפוזים טרי(120 מ"ל)

1/3 כוס שמן (65 מ"ל)

2 כוסות קמח תופח או קמח רגיל+אבקת אפיה(280 גר')

כפית סודה לשתיה

50 גר' שוקולד מריר,מגורר גס

קורט מלח

גנאש שוקולד

200 גר' שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו

200 מ"ל שמנת מתוקה 38%

כף שוקולד נוטלה או שוקולד השחר

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל-180 מעלות.

2. בקערה רחבה מערבבים חלמונים,גרדת תפוז,מיץ תפוזים והשמן.

3. בקערה נפרדת מערבבים קמח,סודה לשתייה,שוקולד מגורר ומלח.

4.מקציפים חלבונים כשתי דקות,מוסיפים בהדרגה את הסוכר ומקציפים עד לקבלת קצף יציב לא נוקשה.

5. מקפלים את הקצף לתערובת החלמונים בתנועות קיפול,מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים בתנועות     עטיפה עד לקבלת תערובת אחידה.

6. יוצקים את התערובת לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ משומנת היטב.

7. אופים כ-40 דקות ב-180 מעלות,מצננים.

הכנת הגנאש
ממסים במיקרוגל בקערית חסינת חום ,שוקולד מריר,שמנת מתוקה ונו…
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody