רשומות

מציג פוסטים מתאריך אפריל 12, 2019

טארט באונטי שוקולד אגוזים כשרה לפסח

תמונה
עוגת באונטי בדומה לחטיף המוכר ללא אפייה פרווה,ניתן להפוך לחלבי(ראו במתכון). את הקלתית הכנתי עם אגוזים תמרים וממרח שוקולד,השכבה השנייה עם קוקוס קרם קוקוס טעם מודגש מאוד לאוהבי הקוקוס,שכבה עליונה גנאש שוקולד.



מרכיבים לתבנית פאי בקוטר 20 ס"מ/הכנתי בקוטר 22 ס"מ

לתחתית:

150 גרם (1/2 1 כוסות) שקדים טבעי לא קלוי

50 גרם (1/2 כוס) אגוזי לוז טבעי לא קלוי

10 יחידות תמר מג'הול מגולען

20 גרם (2 כפות) שמן קוקוס/חמאה לחלבי

10 גרם (1 כף) אבקת קקאו

2 כפות סירופ מייפל טבעי או סוכר חום

2 כפות שוקולד השחר פרווה/נוטלה לחלבי

לשכבת קוקוס:

300 מ"ל (1/4 1 כוסות) קרם קוקוס

100 גרם סוכר (3/4 כוס)

30 גרם (3 כפות) שמן קוקוס

300 גרם (3 כוסות) קוקוס טחון

20 גרם (2 כפות) אבקת שקדים או אבקת אגוזי לוז


לציפוי שוקולד:

160 מ"ל (2/3 כוס) קרם קוקוס

150 גרם שוקולד מריר 70%


אופן ההכנה

1. מכינים את התחתית: שמים בקערת מעבד מזון אגוזים ושקדים ומערבלים עד לגריסת האגוזים, מוסיפים תמרים ומערבלים לתערובת אחידה. מוסיפים שמן קוקוס, מייפל, שוקולד השחר ואבקת הקקאו ומערבלים לתערובת אחידה.

2. מרפדים את תבנית הטארט בניילון נצמד כולל ה…